söndag 29 november 2009

Barnkalas och annalkande storbesök

Bono eller Elle?

Julgran vid första advent

Gästrummet står redo för besök, boka fort!

Baksida med studsmatta

Här är vårt lilla hus

Så har vi varit här i tolv veckor. Den här helgen har vi varit på Sandton Shopping Centre och letat födelsedagspresenter, kommande vecka ska vi på två födelsedagskalas. Det första går i astronauttema. Det är Caitlins 6-årskalas, dottern till en sydafrikansk väninna. Det andra kalaset anordnas av Spurs, en restaurantkedja, det är våra svenska vänners tvillingar som fyller 4. Vi har köpt roliga presenter som kanske barnen uppskattar mer än föräldrarna! :)

Nästa vecka blir lugn, lite mingel hos våra landlords förstårs men annars är veckan ganska tom. Vi går och väntar på vårt första besök från Sverige. Allt är i ordning, gästrummen har ställts i ordning för vårt besök. Elle saknar farmor och farfar och går planerar bus som hon ska utsätta farfar för.

Vi har planerat en större tur och sedan lite småturer runt om Pretoria/Jo-burg. Den 18:e december drar vi till kusten och St Lucia. Där ska vi åka på croc n' hippo-tour, bada i havet vid orörda stränder. Finns möjligheter ska vi åka på sköldpaddssafari och whale-watching. Vi stannar tre nätter och sedan drar vi till Krügerparken och Seringa Lodge. Hoppas vi får se the Big Five men säsongen är egentligen inte den bästa. Annars planerar vi att gå på marknader, shoppingcenter, besöka museum och diamantgruva. Åka till Hartbeesportdam är också en het kandidat - vad sägs om snake farm? Vi måste ju även njuta av solen och poolen.

2 kommentarer:

  1. I den polen hade man ju gärna tagit sig ett dopp måste jag säga...

    Men "ny teknik" på vardagsrumsbordet, hrmph Fredrik vad är det jag ser!?

    Kul att läsa om era äventyr, hoppas att ni får fortsatt kul!

    SvaraRadera
  2. Av någon anledning envisas de med att skicka ner den hit :-)

    Gästrummet har direkt utgång till poolen...

    SvaraRadera