söndag 22 november 2009

Koro Koro

Year End Function - Koro Koro

På lördagen smet vi upp tidigt för att bege oss till en Game Farm i Bela Bela (Warmbath). Sista biten av vägen var fylld av enorma pot-holes. Man fick verkligen ta det lugnt! Vi anlände vid elvatiden och checkade in. En kollega till Fredrik som vi skulle dela hus med hade redan anlänt.

Bush Camp

En timme senare satt vi i en open game viewer och spanade på Nyalor och Rooiboks, strutsar och diverse smådjur. Vi hittade även en dyngbagge som rullade sin boll över vägen!

En Nyala som relaxar

Dyngbaggen med sin bajsboll!

Det är ganska svårt att se djuren i den täta vegetationen och man får vara ihärdig. När vi kom tillbaka till vår stuga var det sovdags för kollegans lille son och vi for till huvudbyggnaden där de flesta av Fredriks kollegor redan installerat sig i väntan på lunch. Vi åt hamburgare med god aptit. Chefen sade några välkomnande ord och på boerskt vis bad de en bön innan vi fick hugga in.

Senare på kvällen var själva middagen. Det var god mat, gott vin och trevliga konversationer. De flesta bröt upp ganska tidigt och vid elva var vi tillbaka vid bush camp. Redan vid halv tiotiden gav vi oss hemåt nästa dag. Min fina bil är smutsig och sandig både utanpå och inuti.

Huset stod kvar men var fortfarande kallt, vi fick öppna alla dörrar för att få in värmen utifrån. På söndagen var nämligen det fina vädret tillbaka. Tack och lov för det!

Nu ser vi fram emot december med besök från Sverige!

2 kommentarer:

  1. Va kul att ni också har en blogg nu!! Den ska jag läsa flitigt!
    Miriam

    SvaraRadera
  2. Hej familjen,
    vi ses snart!
    Kram Syrran

    SvaraRadera