måndag 14 mars 2011

Milstolpar

Må ni ha ett gott och bekymmerslöst liv, killar!

Helgen som gick var hektisk och vi hade ett aktivt socialt liv måste medges. Vi hade sushifrossa med vänner från Fredriks jobb. Sampie och Salomé och Adriaan förstås. Luciënne kom utan sin man som var i Sverige på jobbresa. Vi hade en otroligt trevlig eftermiddag. På söndagen kom Zetterlindarna på besök och vi planerade vår kommande långresa.

Tidigt på söndag morgon kom Jackie och hämtade tillbaka sina katter. Vi hade fullt sjå att få in dem, de hade nämligen fått tag i en mus som de jagade omkring på i rabatterna. Det kändes lite konstigt att de lämnade oss men det var ju bestämt så hela tiden. Egentligen trodde vi att hon skulle ta dem tidigare, att det skulle bli ett kortare åtagande men nu blev det ett år. Man hinner fastna enormt mycket för sina husdjur på ett år. Nu går vi fortfarande och kollar om de vill in eller vill ha mat. Det är ändå skönt att de får ett bra hem eftersom vi åker hem snart och inte kan ta dem oss. Karantänen är för dyr!

Nu när vi blivit av med katterna, är nästa milstolpe vår semester i grannländerna Botswana/Zambia/Namibia. Det är knappt fyra veckor kvar. När vi är hemkomna därifrån är det dags att börja fundera på hemresan på allvar. Det kommer bli ett svårt farväl och vi kommer sakna vårt andra hemland. Elle har flera gånger sagt att hon vill åka hem men att hennes kompisar också ska flytta till Sverige. Hon kommer få nya kompisar men det kommer bli sorgligt för henne att lämna skolan. Samtidigt ser vi ju fram emot att träffa familj och vänner! Och nu kan jag ju köra runt själv med bilen, oberoende av Fredrik! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar