lördag 5 mars 2011

Fest på DSG

Här sitter föräldrarna och myser.


det serveras mat och dryck på skolgården.

Fredagen var en mycket hektisk dag. Vaknade klockan 05.30, göra Elles lunch och fixa i ordning Elle. Det var rosa tema för Grade 0. 06.30 iväg till Pretoria för att lämna barn på skolan tillbaka hem, till gymmet och simmade 40 längder. Hem och stryka, handla för att sedan hämta Elle igen.
Denna helg skulle Lynn och Warren till Cape Town och hade bett oss vara hundvakt. Så efter turen in till Pretoria, åkte vi för hämta Kiera och Sienna på Cornwall Hill College. Vi spurtade hem till Matthysens hus för att hämta hund och tjejernas packade väskor. Flickornas farbror skulle komma och hämta dem hos oss senare på eftermiddagen.

Höjdpunkten var ändå kvällen då Elles skola hade ordnat party för alla barn och föräldrar i Grade 0 och 1. De hade ordnat med underhållning i form av en clown till barnen medan föräldrar kunde njuta av mat och dryck och trevligt sällskap. Elle har en bästa kompis som går i hennes klass och heter Mikal. De leker jättefint tillsammans. Ett annat par vi också umgås med lite är familjen Divall, vi hjälps även åt att skjutsa barnen till skolan eftersom de bor i Irene. Deras dotter Emma går i Grade 1 så vi får alltid bra tips och information av dem. Vi tog lite bilder på festligheterna men det började bli mörkt och vi fick inga bra bilder på skolbyggnaden men lovar att det kommer senare!

Clownen var uppskattad av barnen.

Som tur var orkade inte Elle stå i kö för att få
en ballong.

Mikal och Elle


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar