torsdag 21 januari 2010

Fotbolls-VM!

Idag var Jennie och jag och bokade biljetter, eller rättare sagt, har anmält oss till den tredje lottningsrundan för biljetter till matcherna. Detta var ingen ingen ticnet-manöver direkt...
Vi åkte till FNB, en av de stora bankerna i Sydafrika som är med och sponsrar VM och således har ensamrätt på att sälja biljetter. Där fick man fylla i en blankett med uppgifter om allt från adress till skostorlek. Sen var det bara att betala med kontanter, kreditkort är ju självklart otänkbart!
Därefter fick vi ett VISA-kort som var laddat med våra pengar. Om vi nu har tur i lotteriet och får våra biljetter är det bara att hämta ut dem, annars får vi tillbaka pengarna, utan ränta förstås.

Vilka matcher blir det då? Vi köpte biljetter till England-USA, Holland-Danmark och Sydafrika-Uruguay. Jag hoppas att Danmark åker på däng efter som de var så nesliga att de slog ut oss ur kvalet! I april får vi reda på om vi har fått biljetterna, det är bara att hålla tummarna.

Ska man skaffa en vuvuzela? Ayoba!

1 kommentar:

  1. För er som inte vet vad en vuvuzela är så kan jag tala om (efter att ha sett en i sportaffären i söndags) att det är en lång tratt i plast som förstärker din röst otroligt mycket. Ayoba! Har inte riktigt räknat ut den där ännu! :)

    SvaraRadera