fredag 19 mars 2010

Ryk Neethling

Idag har jag varit på en sån där function som anordnas lite titt som tätt här i Sydafrika. Jag tror skillnaden är att här finns flera hemmafruar som behöver socialisera. Hemma är man för trött för att ens tänka sig gå på såna här tillställningar än styra ihop något liknande. Men jag tror det skulle vara uppiggande och jag tror vi svenskar skulle må bra av det. Det förgyller verkligen vardagen. Det fanns även mammor som jobbade men som tagit ledigt en förmiddag.

Det var en frukost ordnat av någon föräldrakommitté för förskoleavdelningen på Cornwall Hill College. Eftersom Lynn är klassförälder i Siennas klass har hon varit lite delaktig i planeringen och gick även modell i kläduppvisningen. (Måste förresten kolla vad en av topparna som visades kostar!) Man fick mat och lite presenter och mycket trevligt umgänge.

Ett av samtalsämnena som kom upp var Ryk Neethling (uttalas Rejk) En av våra lokala celebs vad det verkar. Claire hade varit på gymmet och fått syn på honom igen. Hon var helt salig när hon berättade att hon sett honom dyka i poolen. Denne Ryk är nämligen en jätteduktig simmare och har vunnit en hel del mästerskap i "freestyle". Han ser väldigt bra ut ska väl tilläggas och ni kan förstå att alla hemmafruar blir alldeles till sig när han dyker upp (i) gymmets pool! För några månader sedan hade jag mitt första möte med denne simmare. Jag simmar en gång i veckan för att variera min träning och jag är inte speciellt bra på att simma. Jag håller på att öva andningen när jag crawlar. Jag försöker även variera simsätt och simmade ryggsim i längan bredvid Ryk och tyckte det var så jobbigt att han skvätte så mycket. Sedan fick jag höra att jag simmat bredvid Ryk! Tyvärr har jag inte sett honom egentligen, bara irriterat mig på storplaskarn bredvid.

Vi har kommit fram till att vill man spana på supersnyggingen Ryk Neethling ska man komma på torsdagar, något senare, kanske vid nio tio-tiden. Då kan man få ögongodis.

Det kom upp ganska mycket annat skojigt under samtalen idag och jag roade mig kungligt. Nästa vecka är det en liknande tillställning på South Down's College, vi får se vad som kommer upp då! Nu är det fredagsmys som gäller och ser fram emot en skön långhelg med min snygging och min dotter!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar