fredag 5 februari 2010

Hemmafru med plikter

Jaha, nu har man blivit en såndär "soccermom" som man lite harmlöst skojat om tidigare. Hemmafru som skjutsar barnen till träningar och tillbaka. Nu är inte Elle någon fotbollstjej direkt men nu har vi ändå lyckats få ihop ett späckat schema med olika aktiviteter.

Måndag: 16.10 Kindermuzik - sånggrupp
Tisdag: 14.30 Simning
Torsdag: 14.30 Simning
Fredag: 13.00 Ballett

Jag går på gym nästan varje morgon, tränar cirkelträning (styrka), cyklar, springer och simmar. Försöker passa in tennislektioner men nu var det ett tag sedan. Har inte varit i så bra form sen jag fick Elle. Sedan är det fika med någon kompis eller matshopping eller andra ärenden
Hemmet ska hinnas städas och sedan har jag fått ett uppdrag av SAAB att hjälpa en anställd att lyfta sin engelska. Jag hjälper även en tjej på ett barnhem med läxläsning. på onsdageftermiddagar.

Alla aktiviteter med Elle är ändå väldigt roliga, vi spenderar mycket tid tillsammans och jag har fått chansen att verkligen få kvalitetstid med min dotter. Idag när vi inhandlade ballettkostymen var hon så otroligt lycklig. Tänka sig en liten uppenbarelse i rosa, rosa, rosa.
När vi kom hem från affären tog hon på sig dräkten, den lilla kjolen, strumporna och balletskorna. Hon tog knappt av sig den på hela kvällen. När hon tog på sig pyjamasen lade hon fint ner sin dräkt i den nya ballettväskan med broderade ballettskor på. Hon var så stolt.

Så nu är jag där, det handlar inte om fotboll men det skjutsas runt till olika aktiviteter. Jag tror ändå inte det är för stressigt för Elle eftersom vi åker tidigare från skolan, hennes dagar är faktiskt kortare och jag är mer med henne än någonsin tidigare. Aktiviteterna är inte henne påtvingade men visst pushas hon lite. Hon är faktiskt mer harmonisk nu än för några månader sedan och jag anar att hon trivs bättre.

Bild kommer!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar