söndag 7 februari 2010

Hola Mojitos

Japp, det var en riktigt lyckad fest i lördags. Irenegänget dök upp med alla barnen runt fem. Warren, Keith, Claire och Lynn intog baren där Fredrik numera bekvämt serverar diverse drickbart. Vi hade förstås fyllt på förråd av dricka på Makro men den största utmaningen var att hitta mynta och lime. Båda hittades sedan på Woolworths. Dave och Sarah kom lite senare.

Vi hade en kväll i italienskt tema: (förutom Fredriks goda Mojitos förstås) bruschetta, ziti och en chokladtårta. Sedan som gammal frankofil måste jag ju ha ost efter middagen. Ingen lyckad middag utan ost. Så vi får väl kanske säga att kvällen gick i medelhavstema.

Ungarna, de var sju stycken, skötte sig mycket fint och somnade ganska tidigt, alla utom Elle Nattsuddaren. När hon blev för slut ställde hon samman våra utemöbler och gjorde sig en säng i närheten av oss. Först då kunde hon somna. När alla packat ihop sig och åkt och Fredrik och jag skulle plocka undan det sista såg jag till min förvåning att alla Elles leksaker var undanplockade och tillbaka i hyllorna i hennes lekrum. Jag tror mammorna hade ett finger med i spelet men det var ändå imponerande att inget hade gått sönder och att allt var tillbaka på sin plats.

Keith fyllde år och vi blev inbjudna på kalas den 27 februari. Det ser vi fram emot. Vi konstaterade att vi nog är mer sociala här. Förra lördagen spenderades med Lynn och Warren och flickorna, vi såg the Princess and the Frog och sedan intogs en stor middag på À la Turka. Vi hoppas kunna uppta samma trend hemma, vi skulle behöva större lägenhet för att bygga bar och en formal lounge, entertainment area!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar