söndag 14 november 2010

Besök av familjen Johansson

Rosebank Market

Elle provar hattar.

Smoothiedags!

Elle gillar stuvad spenat, här lassas det in på
Moyos, Zoo Lake i Jo-burg.

Jockey-style i Kruger

Bebisnoshörningen

Mira och Elle leker i Sammy Marks trädgård.

Den 30.e oktober landade familjen en aningen försenade. De hade haft en ganska tuff resa med Ethiopien Airlines med två mellanlandningar. Dessutom förlorades en barnvagn och en väska på vägen. Barnvagnen hittades efter bara några dagar men väskan fick vi tillbaka efter 1 1,5 vecka. Det är intressant att se om de får någon ersättning.

Vi tog med familjen till Moyos och Rosebank, Lion Park, Sammy Marks, shopping och ett par dagar tog de själva i st Lucia för att sedan mötas upp i Seringa Lodge utanför Krugerparken.
Tyvärr hade vi otur och såg egentligen inte så mycket djur. Kvällen innan kom det rejält med regn och det verkade som djuren höll sig borta från vägarna. Vi fick dock se den sötaste lilla bebisnoshörningen som nog fick räknas som den bästa spottingen denna gång. Kissarna höll sig som vanligt borta. Stefan, vår granne och fellow ex-pat, brukar alltid ha tur så vi vi känner oss trygga i att veta att vi senare ska semestra med honom nästa år.

Våra gäster var nöjda med sin semester och jag och Josefin grät en skvätt på flygplatsen vid avsked. Nu är de säkert tillbaka i Örebro. Vi lär ses sommar 2011.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar