söndag 26 september 2010

En mamma på besök






Så, nu var det ett tag sedan man lade in något på denna blogg. Vi ska försöka bättra oss men i sanningens namn så har det inte hänt så spännande saker i våra liv. Vi har varit sjuka, Fredrik har jobbat och jag har hängt med kompisarna. Men den 26 augusti landade Elles mormor på O.R Tambo och vi var mycket lyckliga. Detta var det senaste besöket sedan februari.

Mormors resväska var fylld av roliga saker. Kläder hemifrån, godis och presenter till Elle. Vi var ändå förstås mest glada för mormors ankomst. Elle bestämde sig snabbt för att flytta ner till mormors rum, hon bar ner alla gossedjur och filtar att hela sängen fylldes illa kvickt. Lådor och skåp fylldes med dockor och smycken och diverse leksaker.

Vi hade bestämt att inte göra några längre utflykter, Elle var i skolan på mornarna. Vi gjorde en hel del shopping., eftersom hennes resväska varit fylld med våra saker på hitresan, fanns det mycket plats kvar inför hemresan. De större utflykterna vi gjorde var till Rosebank Market, Sammy Marks Museum och Rhino and Lion Park. Vi tror att mormor var nöjd med sin resa. Vi hoppas att hon vill komma igen och ta med sig morfar den gången!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar